Burleskia polttareihin?

Kesä ja kovin polttarikausi lähestyy! Kyselyitä kesän polttareihin onkin ropissut jo spostiin, mutta vielä löytyy vapaita päiviä kalenterista!

Mikäli haluat järjestää rakkaalle läheisellesi ikimuistoiset polttarit (tai miksei synttärit tai muutkin juhlat) niin mikäpä olisikaan hauskempi lisä juhlintaan kuin burleskitunti tai burleskitanssitunti. Suunnittelen polttaritunnit aina tilaajan toiveiden pohjalta! Kesto voi olla mitä tahansa tunnin ja kolmen tunnin väliltä. Ota yhteyttä spostilla rosetta.sweet@outlook.com ja suunnitellaan juuri teille täydellinen burleskihetki <3

Olen ohjannut vuosien aikana runsaasti polttaritunteja, synttäritunteja, tyhy-päiviä yms ja lupaan aina tarjota laadukasta ammattitaitoista ja hyvin suunniteltua opetusta tilaajan toiveiden pohjalta. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja jokainen tilaustunti omanlainen kokonaisuutensa. Rakastan ohjata polttaritunteja, koska ilmapiiri on yleensä ihanan kupliva ja innokas, tämä on työni parhaimpia puolia kun saan olla mukana elämän tärkeissä hetkissä ja luoda upeita muistoja asiakkaille.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan täydellinen burleskihetki juuri teille <3

Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen