Burleskiopetusta Jyväskylässä

burleskiopettaja

Burleskiohjaaja

Riikka Huikkonen (aka Rosetta Sweet) ohjaa Jyväskylässä erilaisia burleskikursseja niin aloittelijoille kuin jo jonkin aikaa harrastuksen parissa olleillekin henkilöille. Lisäksi hän opettaa erilaisia työpajoja ympäri Suomea. Riikalta luonnistuvat myös erilaiset tilaustunnit esimerkiksi polttareihin, syntymäpäiville, tyhy-päiviin jne. Kysy lisää spostilla rosetta(at)sweetsburlesque.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Riikalla on useamman vuoden ohjaustausta burleskin parista ja liikunnanohjauskokemusta löytyy jo lähes 10 vuoden ajalta. Taustaltaan Riikka on myös ryhmäliikunnanohjaaja sekä personal trainer. 

Ohjaajana Riikka on energinen, positiivinen ja tavoitteena on tarjota asiakkaille miellyttäviä hetkiä burleskin ja burleskitanssin parissa. Tunneille ovat tervetulleita kaikki aiempaan tanssi/burleski/liikuntataustaan katsomatta. 

Suosituimmat työpajat

Burleskin alkeet

Tutustu burleskin perusteisiin.

Improvisation burlesque dance

Beautiful hands

Kauniit kädet

Asselit viuhumaan!

Twirl like there is no tomorrow

Kuinka oppia pyörittämään tasseleita

Keho kuntoon ja lavalle!

Opas ryhdin ylläpitoon sekä itsensä kannatteluun.

Tuntikuvaukset

Tutustu burleskin maailmaan rennossa ja sallivassa ympäristössä. Lähdemme ihan perusteista liikkeelle, tutustuen burleskin liikekieleen ja tehden erilaisia ilmaisullisia harjoitteita. Opettelemme muutamien vaatekappaleiden (mm. hanskat, aamutakki, stay up sukat) riisumista kiusoitellen ja burleskin riemusta nauttien.

Burleskitanssin alkeissa aloitamme burleskitanssin perusteista keskittyen perusliikkeisiin, kehonhallintaan sekä koordinaatioon ja vahvistamme keskeisessä roolissa olevia lihaksia. Teemme helppoja askelsarjoja ja nautimme burleskitanssista ilman otsan rypistelyä.

Burleskitanssin alkeiden jatkoa. Teemme koreografioita hyödyntäen burleskin perusliikkeitä, nautimme tanssin riemusta ja pidämme kuntoa yllä hauskalla tavalla.

Kun burleskitanssin alkeis-jatko alkaa tuntua helpolta, niin lisähaastetta harrastukseen saat siirtymällä jatkokurssille. Kurssilla teemme haastavampia koreografioita sekä harjoituksia. Voit siirtyä kurssille kun alkeis-jatkon asiat ovat sinulle hyvin hallussa.

Kahdesti kuussa toteutuvat (1,5h/krt) teematunnit joissa nautimme erilaisista teemoista ja teemme mm. koreografioita, tekniikkaharjoitteita sekä ilmaisullisia harjoitteita

Dark Burlesque Dance on tasoltaan burleskin alkeis-jatkoon verrattavissa. Tunnilla nautimme burleskitanssista raskaamman musiikin tahdissa.

Lisätietoja kevään 2021 kursseista löydät TÄÄLTÄ. Ilmoittautumiset spostilla rosetta(at)sweetsburlesque.fi tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.