Drag meets Burlesque 2020 26.9.2020 Ilokivi Venue

DmB 2020 tuo lavalle valovoimaisia drag ja burleskitaiteilijoita eri puolilta Suomea. Mukana menossa Sheila (Helsinki), Lady Laverna (Helsinki), Lady Clapback (Helsinki), Tursula KlamouR (Jyväskylä), Dick Weenie (Jyväskylä), Glittersweet (Jyväskylä), Luc-Pascal Pierre (Helsinki). Tarjoilemme yleisölle upean kattauksen monipuolista viihdettä dramaattisista tunnelmista hersyvään huumoriin ja glamourin täyteiseen viehkeyteen! Arvon naiset, herrat ja kaikki siltä väliltä; tätä te olette odottaneet koko elämänne, elämystä jota ette helpolla unohda! Illan aikana tulet näkemään yli kymmenen toinen toistaan upeampaa numeroa ja pääset irtautumaan syksyn harmaudesta keskelle glitterin kimallusta ja kuohuviinin kuplintaa!

Tapahtuman liput ovat myynnissä osoitteessa nettilippu.fi. Show myös live striimataan ja live stream liput löydät samasta osoitteesta. Tapahtumaan myydään rajattu määrä lippuja jotta voimme varmistaa turvavälit. Jokaiselle on istumapaikka ja halutessasi voit sonnustautua upeimpaan kasvomaskiin mitä löydätkään!

Aikaisemmat Drag meets Burlesque illat ovat olleet huimia menestyksiä ja tuoneet yleisölle iloa, ikimuistoisia hetkiä ja tunteita laidasta laitaan. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan tästä kokemuksesta kanssamme <3

Lavalla tullaan näkemään mm. huikean upea burleskitaiteilija Lady Laverna, joka on ihastuttanut jo vuosia niin suomalaista kuin kansainvälistäkin yleisöä.

Liity mukaamme unohtamaan syksyn harmaus, sateet ja pimeys ja suuntaa seikkailulle kimalluksen, glamourin ja unelmien maailmaan! Täällä kaikki on mahdollista ja vain mielikuvitus toimii rajana. Ihanaa, eikö!

Varsinainen Dragin konkari Sheila (aka Antti Taipale) saapuu ensimmäistä kertaa Sweet Burlesque Nights tapahtumaan ja hurmaa jokaisen katsojan look-a-like numeroillaan. Tämä glamouria hehkuva diiva tuo eteesi sellaisen shown ettet halua pyyhkiä sitä koskaan pois mielestäsi. Muistathan myös Sheilan luennon dragtaide suomessa klo 14-16 Ilokivi Venuella!

Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman facebook sivulta sekä Sweet Burlesque Nightsin facebook ja instagram sivuilta. Tervetuloa nauttimaan!

Rakkaudella tapahtuman tuottaja.