Esiintyvien burleskiryhmien syksy 2021!

Esiintyvien burleskiryhmien syyskausi on startannut mukavasti ja kimalluksen täyteisesti jälleen. On ollut äärettömän inspiroivaa aloittaa uusien numeroiden harjoittelu ryhmien kanssa sekä tietenkin vanhoja numeroita ollaan kertailtu ja hiottu tulevia keikkoja varten. Kerron teille hieman mitä onkaan luvassa loppuvuoden aikana oppilasryhmieni parissa!

Sweet´s Sirens ryhmä nähtiin jo elokuussa Sweet Burlesque Nightsin lavalla uudella kesäisellä biitsiversiollaan Sirens numerostaan. Nämä leidit ovat startanneet syyskauden räjähtävällä energialla ja olemme työstäneet uutta talvista numeroa, joka saa ensi-illan loppuvuodesta. Nämä energiaa pursuavat neidot ovat ilahduttaneet minua ohjaajana valtavasti palavalla halullaan kehittyä esiintyjinä. On todella ihanaa ja palkitsevaa työskennellä näin motivoituneiden ihmisten kanssa! Syyskaudella tulemme kaivelemaan myös nukkekodin tunnelmat kaapin kätköistä ja tuomme parannellun version nukkekoti-numerosta lavalla loppuvuodesta. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Sweetease trio keikkailee ahkerasti koko loppuvuoden ja lavoilla tullaan näkemään niin Halinalleja kuin lumoavia showtyttöjäkin! Ryhmä työstää tällä hetkellä uutta huumaavan ihastuttavaa joulunumeroa jossa yhdistyvät sensuelli viettely ja kepeä humoristinen flirtti. Nämä ilmeikkäät naiset valloittavat yleisön kerta toisensa jälkeen energiallaan ja olen kiitollinen saadessani työskennellä heidän kanssaan. Sweetease nähtiin elokuussa Junttikabareen lavalla nimellä The Sweatease ja tunnelma räjähti poikabändifiiliksissä ja testosteronihuuruissa. Esiinnyn itse tämän ryhmän kanssa niin Rosetan kuin Tursulan ja Dickin roolissakin ja heidän kanssaan on aina yhtä upeaa treenata sekä keikkailla!
Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Mystery BoXXX on kertaillut ihastuttavan vaaleanpunaista Follies-numeroaan ja heidät päästämme lavalle 24.9. Love is in the air showssa! Pinkin kimalluksen vastapainona alamme pian kertailla kauhunumeroa jossa seikkaillaan nukkejen ja pellejen kanssa painajaismaisissa tunnelmissa. Nämä leidit tullaan näkemään vielä loppuvuodesta lavalla nostattamassa niskavilloja pystyyn! Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen

Uusin burleskiryhmä Sweet Inflorescence työstää Pohjolan Neidot-teemaista numeroaan ja heidät tullaan näkemään lavalla joulukuussa. On ollut inspiroivaa työskennellä uudemman ryhmän kanssa ja nauttia heidän pursuavasta innostuksestaan joka tarttuu kerta toisensa jälkeen minuunkin. Odotan valtavasti näkeväni heidät loppuvuodesta lavalla uuden numeronsa kanssa! Tämä numero tulee olemaan todella lumoava, kaunis ja viehkeän voimakas.

Muita kuulumisia ryhmien suunnalta: Olemme työstämässä Kalevala-teemaista burleskikalenteria vuodelle 2022! Kalenterin kuvaajana toimii ihastuttava ja lahjakas Reetta Pitkänen! Kalenterissa tullaan näkemään Kalevalasta tuttuja hahmoja, mm. Iku-Turso, Aino, Ilmatar, Tellervo, Marjatta, Vellamo, Tuonen joutsen, Pohjolan tyttäret sekä Louhi. Joka kuukauden kohdalla on upea kuva Sweet´s Burlesquen oppilasryhmien jäsenistä (sekä itse olen mukana myös). Kalenterit ennakkotilauksessa holvi.com/shop/sweetsburlesque hintaan 22e (lokakuun puoleen väliin saakka). Myöhemmin hinta nousee 27euroon. Kalenterin tuotot menevät ryhmien virkistäytymispäivään sekä kuvaajan palkkioihin. Tilaa itsellesi upea kalenteri vuodelle 2022!

TeseCee (Sweet Inflorescence) sukelteli lumpeiden joukossa heinäkuussa Iku-Turson hahmon kuvauksissa. Upeaa, eikö?
Rosetta Sweetin lähikuva Tuonen joutsenena. Nämä kuvat eivät ole kalenteriin tulevia kuvia, kalenterikuvat pääset näkemään vain tilaamalla kalenterin itsellesi!

Haluaisitko sinä kokeilla esiintymistä ryhmässä?

Sweet´s Burlesque tarjoaa ensimmäistä kertaa ikinä kevätkaudelle 2022 mahdollisuuden osallistua Showgirl Group-kurssille jonka aikana tehdään KAKSI erilaista burleskinumeroa jotka esitetään 5.3. sekä 14.5. Sweet Burlesque Nights tapahtumassa. Kurssin osallistujat sitoutuvat treenikauteen tammikuu-toukokuu sekä kahteen esiintymiseen. Ensimmäisessä esityksessä tullaan hyödyntämään höyhenviuhkaa ja toisessa puuhkaa, opit siis samalla näiden klassisten burleskivälineiden käyttöä! Ryhmä tulee treenaamaan kerran viikossa tunnin (sunnuntai-ilta) sekä muutaman kerran kauden aikana n.2-2,5h pituiset yhteistreenit kaikkien esiintyvien ryhmien kanssa.

Mikäli haluat mukaan ryhmään, ota yhteyttä rosetta.sweet@outlook.com 1.11.2021 mennessä! Mukaan voivat tulla myös aloittelijat! Tämä sopii sinulle joka haluat kokeilla olisiko esiintyminen sinun juttusi tai haluat esiintymisestä once in a lifetime kokemuksen. Ryhmään liittyminen ei sitouta sinua kevätkauden jälkeen mihinkään, mutta mikäli ryhmäläiset haluavat niin jatkoa voidaan suunnitella yhdessä. Tule olemaan oman elämäsi supertähti ja nauttimaan burleskista rennossa ja lämpimässä ilmapiirissä ammattitaitoisen ohjaajan johdolla!

Hinta 65e/kk + asukustannukset 170e. Saat asun ja asusteet tietenkin itsellesi. Hinta sisältää myös viuhkan ja puuhkan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse! Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit!