Kauhua, kimallusta ja halloweenin henkeä!

24.10.2020 Sweet Burlesque Nights tarjoilee Ilokivi Venuella (sekä live streamina!) huikea, karmivan ja veret seisauttavan Fear of the dark – halloween edition shown! Illan aikana yleisö pääsee nauttimaan niin hyytävistä tunnelmista ja glitterin kimalluksesta ja tekoveren roiskeestakin! Mikä olisikaan mielenkiintoisempi yhdistelmä kuin kauhu ja kiusoittelun taide! Tapahtuman tuottajana olen aivan innoissani siitä, että saan tarjota Jyväskylässä tällaisen ainutlaatuisen karmivan kokemuksen, jota ei varmasti tulla unohtamaan hetkessä.

Jos kauhuelokuvat, jännitys, synkistely ja halloween ovat lähellä sydäntäsi, niin tämä tapahtuma on kuin sinulle luotu! Lavalla nähdään niin suomiburleskin kokeneimpia konkareita kuin ihan aloitteleviakin kimaltajia! Show tarjoilee myös useamman ensi-illan, joten tulet näkemään jotain mitä kukaan ei ole aiemmin nähnyt. Olen suunnitellut jo alkuvuodesta asti (tapahtuman piti alunperin toteutua toukokuussa, kun pimeyden olennot pakenevat valon tieltä omiin piiloihinsa) tapahtuman koristelua ja yleensä kovin kimaltava ja pinkin sävyissä hehkuva lava muuttuu kauhun näyttämöksi uusien verhojen sekä teemaan istuvien koristeiden avulla. Haluan tarjota yleisölle upean visuaalisen ilotulituksen burleskitaiteen muodossa, joten panostan aina tapahtumissa myös siihen miltä lavamme näyttää. Emmehän me halua että upeat artistit joutuvat esiintymään ilman heidän arvoisesti koristeltua lavaa. Tule kurkistamaan miten kauhuteema on toteutte SBN tyylillä! Lupaan ettet pety!

Koska elämme jännittäviä ja karmivia aikoja myös covid19 tilanteen vuoksi, niin suosittelemme yleisöä käyttämään kasvomaskia ainakin saapuessaan paikalle ja poistuessaan. Istumapaikat tulevat olemaan niin että turvavälien pitäminen on mahdollista. Nautitaan siis showsta turvallisesti ja vastuullisesti!

Tapahtuman liput ovat myynnissä osoitteessa nettilippu.fi 24.10 klo 18.00 saakka. Klo 19.00 alkaen saat Ilokiveen lippuja ovelta (käteinen/kortti). Ennakkoliput 20e, ovelta 25e. Live stream lippu 15e.

Karmivia hetkiä nakubaletin parissa toivottelee, Rosetta Sweet