Kesäkuulumisia ja katsaus tulevaan syksyyn.

Kevät kului aika vauhdikkaissa merkeissä Sweet Burlesque Weekendin vuoksi, sekä Sweet Burlesque Camp leirin vuoksi. Nyt kun nämä ihanat tapahtumat ovat kauniina muistona mielessä, voin keskittyä nauttimaan kesästä ja tietenkin hieman kohdistaa katsetta syksyyn 2021.

Kesän aikana pyörivät burleskitunnit heinäkuun puoleen väliin saakka. On ollut ihanaa ohjata aika erilaisia tuntisisältöjä kuin yleensä talvikaudella. Olemme nauttineet tanssillisen burleskin tunneilla hanskojen ja isojen strutsinsulkien kanssa leikittelystä ja Dark Burlesque Dancessa olemme etsineet synkän sensuellia viettelijää sisältämme. Heels & Floorwork tunneilla on nautittu upeista korkkareista sekä lattiatyöskentelystä niin reippaasti että hiki on virrannut ja vatsalihakset huutaneet välillä apua. Sweet Chairlesquessa olemme tehneet koreografiaa räyheällä asenteella Dark Side-biisiin ja ensi viikolla hyppäämmekin aivan toisenlaisiin tunnelmiin ja aloitamme uuden, viehkeämmän koreografian. Olen todella onnellinen kun saan opettaa ihan mahtavia tyyppejä <3 Kiitos siitä teille rakkaat asiakkaat! Heinäkuun puolen välin jälkeen pidän pienen tauon burleskitunneista ja kerään inspiraatiota syksyyn!

Syksylle on tiedossa sekä Tutustu Burleskiin tiiviskurssi heti elokuussa (Kuntomaailma) että viikkotunnit elokuusta alkaen. Toinen Tutustu Burleskiin/Burleskitanssiin kurssi alkaa lokakuussa ja on hieman pidempi kuin tiiviskurssi.

Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/528513148299365

Tällaisia tunteja tarjoillaan jo kokeneemmille harrastajille syksyllä:

LISÄTIEDOT: https://www.facebook.com/events/2832797660317466

Kaikkien kurssien ilmoittautumiset löydät täältä: https://holvi.com/shop/sweetsburlesque/?preview

Mikäli maksat epassilla, edenredilla, smartumilla tai eazybreakilla niin ilmoittaudu rosetta.sweet@outlook.com 🙂 Samoin jos haluat maksaa laskulla 1-2 erässä (lisätään 5e laskutuslisä per erä) niin ota yhteyttä spostilla. Elokuun Tutustu Burleskiin kurssia ei ole mahdollista maksaa laskulla, ainoastaan verkkokaupan kautta tai virikeseteleillä.

Lisätietoja voit kysellä rosetta.sweet@outlook.com <3 Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin!

Syksylle on tiedossa myös HUIKEITA burleskitapahtumia! Niistä aion kirjoittaa teille myöhemmin kesän aikana. Nyt suuntaan katseen kuitenkin upeaan Fantabulous Fantasy tapahtumaan joka nautiskellaan 17.7.2021 Ilokivi Venuella. Liput myynnissä nettilippu.fi

Fantabulous Fantasy-shown lavalla nähdään huikea kattaus burleskia ja saamme vihdoin lavalle myös artistin jota olen haaveillut SBN iltaan PIIIIITKÄÄN: Bebe Fernet <3 Upea Bebe on alkujaan kotimaassamme vaikuttanut burleskitaiteilija joka on viime vuodet toiminut Argentiinassa. Näin hän kuvailee itse itseään: ”Bebé Fernet on alun perin helsinkiläinen burleskiartisti, joka sittemmin kyllästyi kylmyyteen ja seilasi kauas merten taakse aina Argentiinaan asti, missä hän nykyään esittää, opettaa ja tuottaa burleskia. Viileä kuin lumimyrsky, kuuma kuin polttomerkki pakarassa – Señorita Fernet on varsinainen femme fatale, jonka visuaaliset ja tanssilliset esitykset lumoavat katsojat aina Pohjois-Euroopasta Etelä-Amerikkaan asti! Bebé kietoo maagisissa numeroissaan yhteen klassisen ja neoburleskin elementtejä, menneen maailman taikaa ja surrealistisia tunnelmia.”

Upea Bebe Fernet mukana Fantaulous Fantasy showssa.

Lisäksi Fantabulous Fantasy tapahtuman lavalla nähdään useita Suomiburleskin konkareita ja ammattilaisia: Olivia Rouge, Marie Mint (Finnish Blonde Burlesque Troupe), Suzie Dynamite, Sin D. Skye, Rosetta Sweet. Aloittelevampia kimaltajia taasen edustaa ihana Jyväskyläläinen Willow Tit sekä stage kitteneinä hääräävä trio Sweetease. Tämä show tarjoilee useammankin ensi-iltanumeron, joten et varmastikaan halua missata tätä!

Nauttikaamme kimalteella ja ihanilla fantasioila kuorrutetusta kesästä!

Rakkaudella Rosetta Sweet