rosetta sweet burleski logo

Rosetta Sweet

Badass girlpower!

Rosetta Sweet on viihdyttänyt yleisöä persoonallisilla burleskinumeroillaan vuodesta 2015 alkaen niin soolona kuin osana erilaisia kokoonpanojakin. Tämä glitterillä kuorrutettu duracel pupu ammentaa inspiraationsa tarinoista, saduista, myyteistä, ympäröivästä maailmasta, arkipäivän pienistä ihmeistä sekä tanssin maailmasta. Rosetta hurmaa yleisön tunteikkaalla, ilmeikkäällä tyylillään ja tältä naiselta sujuu niin humoristinen yleisön hauskuuttaminen kuin vakavammat ja herkemmätkin numerot sekä feministiset kannanotot. Tyylilleen uskollisesti hän viimeistelee shown glitterin ja strassien kimalluksella sekä näyttävillä asuillaan. Rosetta Sweet on tunnettu niin sensuelleista ja lumoavan kauniista liikkeistään kuin huikeista improvisaariotaidoistaan. Tämä nainen esiintyy mielellään myös livebändien säestyksellä!

Voit tilata Rosetalta myös kustomoidun esityksen juhliisi, jolloin saat tarjota yleisölle ainutkertaisen burleskielämyksen. Lisätiedot sähköpostitse rosetta.sweet@outlook.com

Kimalluksen kuningatar Rosetta Sweet esiintyy myös osana Amygdala Hijack-nimistä burleskiryhmää sekä valmentaa useita lumoavan upeita esiintyviä burleskiryhmiä. Burleskiryhmien buukkaukset rosetta.sweet@outlook.com

Lisätietoja buukattavissa olevista numeroista löydät täältä >>

Tursula KlamouR

Röyhkeä, rietas ja räävitön Tursula KlamouR on Rosetan alter ego, drag queen isolla Q:lla. Tämä leopardikuosissa ja muhkeassa hiuskuontalossa viihtyvä nainen ei kumarra ketään tai mitään, vaan valtaa massiivisella egollaan tilan kuin tilan. Tursulan voit nähdä toisinaan myös juontajan roolissa. 
 
tursula klamour

Dick Weenie

Herttainen, mutta niin kovin härski nörttipoika Dick on Rosetan kaksoisveli, drag king joka tuo lavalle omintakeisia aktejaan joista ei äijä-energiaa puutu. Dick Weenie elelee pääosin hiljaiseloa, mutta olipa hän mukana vuoden 2019 Helsinki Drag Battle-kilpailussakin tarjoilemassa miehistä energiaa oikein antaumuksella. 
 
 

Buukkaukset

Buukkaukset Rosetalle, Tursulalle ja Dickille spostilla rosetta(at)sweetsburlesque.fi tai yhteydenottolomakkeella.
 
Kauttani on mahdollista buukata myös pidempi show jossa mukana useita esiintyjiä, juontaja sekä stage kitten. Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinun toiveidesi mukainen kokonaisuus! 
dick weenie burleski