rosetta sweet burleski logo

Rosetta Sweet

Badass girlpower!

Rosetta Sweet on viihdyttänyt yleisöä persoonallisilla burleskinumeroillaan vuodesta 2015 alkaen. Tämä glitterillä kuorrutettu duracell pupu ammentaa inspiraationsa tarinoista, saduista, ympäröivästä maailmasta, arkipäivän pienistä ihmeistä sekä tanssin maailmasta. Rosetta hurmaa yleisön tunteikkaalla, ilmeikkäällä tyylillään ja tältä naiselta sujuu niin humoristinen yleisön hauskuuttaminen kuin vakavammat ja herkemmätkin numerot sekä feministiset kannanotot. Tyylilleen uskollisesti hän viimeistelee shown glitterin ja strassien kimalluksella. 
 
Rosetta Sweet esiintyy myös osana Glitz burleskiryhmää, duona Lady Cuben kanssa sekä luotsaa useita esiintyviä burleskiryhmiä Jyväskylässä (mm. Teehutsut, Florettes, Glittersweet, Sweetease…) 
rosetta sweet

Tursula KlamouR

Röyhkeä, rietas ja räävitön Tursula KlamouR on Rosetan alter ego, drag queen isolla Q:lla. Tämä leopardikuosissa ja muhkeassa hiuskuontalossa viihtyvä nainen ei kumarra ketään tai mitään, vaan valtaa massiivisella egollaan tilan kuin tilan. Tursulan voit nähdä toisinaan myös juontajan roolissa. 
 
tursula klamour

Dick Weenie

Herttainen, mutta niin kovin härski nörttipoika Dick on Rosetan kaksoisveli, drag king joka tuo lavalle omintakeisia aktejaan joista ei äijä-energiaa puutu. Dick Weenie elelee pääosin hiljaiseloa, mutta olipa hän mukana vuoden 2019 Helsinki Drag Battle-kilpailussakin tarjoilemassa miehistä energiaa oikein antaumuksella. 
 
 

Buukkaukset

Buukkaukset Rosetalle, Tursulalle ja Dickille spostilla rosetta(at)sweetsburlesque.fi tai yhteydenottolomakkeella.
 
Kauttani on mahdollista buukata myös pidempi show jossa mukana useita esiintyjiä, juontaja sekä stage kitten. Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinun toiveidesi mukainen kokonaisuus! 
dick weenie burleski