Sweet Burlesque Summer Camp fiiliksiä!

Kesäkuussa nautiskeltiin 18-20.6.2021 Jyväskylässä Sweet Burlesque Camp burleskileiristä. Leiri oli ensimmäinen burleskileiri Keski-Suomessa ja tunnelma leirillä oli kerrassaan huikea <3. Oli mahtavaa nähdä burleskikavereita ja tutustua uusiin ihmisiin eri puolilta Suomea. Mukana oli niin Jyväskyläläisiä kuin mm. Rovaniemeläisiä, Oululaisia, Tamperelaisia, Lappeenrantalaisia sekä Porilaisia harrastajia. Mahtavaa että leiri kokosi yhteen niin paljon harrastajia eri puolilta Suomea. Kiitos kaikille jotka olitte mukana!

Leirin opettajina toimivat Bettie Blackheart, Veda DeCadenza, Miss Chrissy Kiss (online), Lady Clapback, Pepper Sparkles, Gigi Praline sekä Rosetta Sweet. Leirilla nautittiin niin luennoista kuin fyysisemmistäkin työpajoista. Lisäksi Sweet Summer Varieteen iltashow ilahdutti niin leiriläisiä kuin muutakin burleskiyleisöä Ilokivi Venuella. Leiriläisille oli järjestetty myös mahdollisuus osallistua yhteiselle piknikille perjantaina ja sunnuntaina yhteiseen ruokailuhetkeen. Ihania kuvia löydät mm. Sweet Burlesque Nightsin ig:stä sekä julkaisuista että kohokohdista: https://www.instagram.com/sweetburlesquenights/?hl=fi

Sweet Summer Varieteen esiintyjät yhteisellä aamiaisella Hotelli Verson ravintolassa sunnuntaina.

Seuraava burleskileiri toteutuu tammikuussa. Leiri on jo myynnissä: https://holvi.com/shop/sweetsburlesque/

Lisätiedot talvileiristä: https://www.facebook.com/events/793962367788078

Tule sinäkin talvileirille tammikuussa 2022 <3

Kiitos kaikille teille jotka olitte mukana luomassa ikimuistoista leiriä! Toivottavasti tapaamme kaikkien kanssa pian uudelleen kimallusmerkeissä. On äärimmäisen hienoa että Jyväskylän burleskiskeneen on saatu tällainen leiritoiminta tuomaan oman lisänsä lajin harrastajille ja tekijöille. Kiitos että haluatte osallistua leireille ja mahdollistatte niiden toteuttamisen.

Nöyrästi kiittäen ja kumartaen: Rosetta Sweet