Sweet Burlesque Weekend lähestyy..

Kevään suurin burleskispektaakkeli Sweet Burlesque Weekend lähestyy! Enää kaksi yötä jännitettävää, Jei! Olin lomalla Lapissa viime viikolla ja sain sunnuntaina tietää että saammekin ottaa liveyleisöä mukaan eikä shown tarvitse olla vain online versio! Voi sitä ilon määrää mitä tunsin. Ja samalla pieni paniikki hiipi selkärankaa pitkin. Nyt kaikki on kuitenkin valmiina viikonloppua varten ja odotan todella riemulla tätä huikeaa showta!

Perjantaina Tulevat Tähdet 2021 show tuo lavalle ihania tuoreita kimaltajia eri puolilta Suomea, onneksi myös paljon täältä kotoisasta Jyväskylästä! On aina riemastuttavaa saada oman kaupungin artisteja lavalle! Perjantaina lavalla nähdään niin ryhmiä kuin sooloesiintyjiäkin ja käypäs illan lopuksi muutama kokeneempaa konkariakin riemastuttamassa yleisöä.

Minun oppilasryhmistäni Mystery BoXXX, Sweet´s Sirens ja tuoreimpana tulokkaana burleskin alkeet coaching kurssilta koottu Sweet Inflorescence esiintyvät perjantaina. Mahtavaa! Eilen nautimme kenraaliharjoituksista ja olen aivan huikean ylpeä näistä aloittelevista kimaltajista! On mahtavaa nähdä heidät lavalla perjantaina. Jes! Tätä on niin odotettu!

Lauantaina lavalle nousee Glitter Varietee showssa suomiburleskin kimaltavia tähtiä, drag artisteja sekä upea sirkustaiteilija Hedda. Nähdäänpä livestriimissä myös kansainvälisiä artisteja; Ranskan burleskilegenda Miss Botero, Ruotsin burleskikuningatar Fräulein Frauke sekä ruotsalainen upeaakin upeampi Harley Queen joka taiteilee aerial hoop-renkaan kanssa yleisön iloksi! Wau! Ulkomaisten artistien spektaakkelit näet live striimissä sekä tallenteena 31.5.2021 saakka. Ostamalla lipun liveshowhun Ilokivi Venuelle ennakkoon nettilippu.fi saat oikeuden myös striimin tallenteeseen! Et siis menetä ulkomaisten artistien showta vaikka olisit lauantaina kanssamme Jyväskylässä Ilokivessä! Wohoo!

Koronavuosi on vedellyt turpaan tapahtuma-alaa melkoisesti ja olen itsekin kokenut pettymyksiä pettymyksien perään. Olen itkenyt, huutanut, haukkonut henkeä ahdistuksissani, hakannut päätä seinään ja kironnut universumia. Kuitenkin nyt olemme tässä! Jokainen artisti on odottanut tätä viikonloppua kun pääsisi vihdoin rajoituksien purkauduttua LIVE YLEISÖN eteen. Tulemme tarjoamaan teille huikean shown kevään kunniaksi! Minä varaan kasan nenäliinoja rintsikoihini, viikonlopusta tulee varmasti todella tunnerikas. Tule sinäkin nauttiaan burleskin riemusta, hurraaman, tukemaan elävää viihdettä ja live tapahtumaa ja nauttimaan keväisestä viikonlopusta.

Liput myynnissä nettilippu.fi

Nähkäämme viikonloppuna!

Rakkaudella Rosetta Sweet, Sweet Burlesque Nights Boss Lady